dijous, 24 de juliol del 2014

Tarda familiar


Feia gairebé un any que no havíem sortit amb la Clàudia... Aquest jovent està força ocupat, jeje. Avui, però, hem decidit anar a escalar una estona i hem acabar al revolt de l'Àliga.

Hem començat per una via facileta (IV) a la dreta de la Pitroig. Quan la Clàudia ha estat a baix li he demanat si li venia de gust provar-la de primer... Ha dubtat una estona, però s'ha decidit així que aquesta ha estat la seva primera via de primera :)
Sense foto a la primera de primera :(

A continuació hem fet la Tsnumis o Tsunami (V+). L'entrada és curiosa i després cal anar buscant la postura més senzilla, que sol ser en díedre. Guapa!

Progressant en díedre a Tsunami

A continuació, la Fissura Parrella en format clean, aprofitant que avui portava catxarros. Així el jovent veu diverses formes d'assegurar-se!

Treient catxarros a la Fissura Parrella

Després ens n'hem anat més a l'esquerra, a fer la Stradivarius (V+). Aquesta ja ha costat força més, i és que cal tenir o bona tècnica o força força i res d'això és present en els que comencen... Malgrat tot, han acabat sortint tots els passos que és el que compta: la intenció de barallar-s'hi!

 Lluitant la Stradivarius

Després he proposat de fer la Enola Gay (6a). L'entrada és dura i la resta és relativament durilla... Ha servit per treballar avantbraços, jeje.

A Enola Gay

 I, per acabar, el primer díedre-bavaresa de V+ començant per l'esquerra. Baixant he provat el 6b+ de la dreta. Feia temps havia provat els passos i el recordava molt dur. Només puc confirmar-ho! Via regletera dura, amb l'inici força evident i on jo aprofito l'envergadura per anar a buscar el fil de l'aresta... Ja sortirà algun dia!

Díedre-Bavaresa

 I la tarda no ha donat més de sí. Bona feina, tenint en compte la llarga aturada! Ara caldrà no perdre el ritme...