diumenge, 16 de novembre del 2014

Per Vallirana


Avui hem sortit amb en Pep i el Mario. Hem dubtat entre anar al Berguedà o acostar-nos novament a Vallirana... i hem acabat decidint-nos per la darrera opció. Darrerament hi he fet unes quantes visites, però la zona s'ho val: encara me'n queden una bona colla!

Comencem per la via Charmed (V+). Comença seguint un díedre d'anar fent i continua per una plaqueta que acaba amb una entrada a la reunió un xic tensa. Serveix per retrobar el gest i escalfar.

Al díedre Charmed

A continuació ens posem a la veïna de la dreta, la Vitrubio (6a/6a+). Una placa bonica a l'entrada, una zona curta amb roca dubtosa i un bombet que té el seu punt. Encertant amb les preses adequades no passa de ser una tibada concentrada, però no s'hi val a badar!

 Al primer tram de Vitrubio

Després anem a la Pijus Magnificus (6a+). Aquesta té una entrada bloquera i tensa. Després és qüestió d'anar aguantant...

En Mario a Pijus Magnificus


I, per acabar, en Pep es posa a la Hormiga Atómica (6a/6a+). Com que anem justos de temps, jo la faig en top-rope i amb el cronòmetre a la mà. Quedarà pendent per una altra visita. Un tram d'entrada d'anar fent, un passet per superar el ressalt a l'alçada de la fissura (cal anar per l'esquerra) i anar fent amb bon canto a la part final.

 En Pep, fent la Hormiga Atómica

La matinal no ha donat més de sí, però hem fet unes bones vies. I totes noves per mi, el que és un punt addicional!