dissabte, 9 de maig del 2009

Maleït i Groller Cargolaire


Aquest matí hem fet una sortida llampec al Cargolaire amb la Rosa. Objectiu: simplement que ens toqués el sol i l'aire una estona. Però ha resultat un matí més que profitós!

Hem començat fent la típica Tarda de St. Joan (V) per escalfar. Cap problema per cap dels dos.

La Roseta a la Tarda de St. Joan

Després ens n'hem anat a fer la Barraca (6a). Una vieta bastant més fina que l'anterior, on s'ha d'anar flanquejant i mirar bé els peus. El pas més dur és l'entrada a la reunió, però es va deixant fer. La Rosa ja hi ha patit un xic més i l'entrada a la R se li ha resistit, però ha anat la mar de lleugera!

Jo, a la Barraca...

... i la Rosa, a la mateixa.

I després, el projecte: la Maleïda i Grollera (6c). Li havia fet un tast fa uns dies i m'ha semblat que avui era el dia adequat... He fet un intent per posar les cintes i estudiar els passos i els he anat veient: Entrada tranquila fins a la segona xapa. Allà hi ha una bona llastreta per la dreta fins caçar un pla per l'esquerra. Un pas d'apretar per agafar una bona regleta per la dreta i un bec raonable per l'esquerra. Xapar la tercera i anar a buscar una cantonadeta per la dreta. Aquí he pujat bastant el peu dret i he obert brutalment l'esquerre ajudat per un rom d'esquerres. Després, una bustieta horitzontal per l'esquerra i amb la dreta s'agafa el cantell salvador. I ja està!

Mentre posava cintes m'he penjat a la tercera per estudiar els passos. Baixant, he convidat la Rosa a fer l'entrada i així jo descansava. Després, un pegue a sac, sense cap entrebanc! Un altre 6c a la butxaca!

L'entrada de la Maleïda i Grollera.

A la zona crítica.

I cap a casa, a recollir les nenes d'hora!