dijous, 20 d’agost del 2009

Tornant al Balcó del Mal Pas


Avui ens n'hem tornat a anar al Balcó del Mal Pas amb en Tati, en Llorenç i en Campru. Hem començat per les vies de la dreta amb en Llorenç, i hem fet la de la dreta de tot (6a) i les dues següents (6b). La de la fissura no l'havia feta i ha sortit a vista, no sense abans estudiar una mica els primers passos: sembla ser que es pot començar per l'esquerra de la fissura però li he vist possibilitats per la dreta tot i haver-hi uns primers passos bastant durs. Després, és qüestió d'anar fent fins trobar el pas més dur just per entrar a la reunió (com la via de la seva dreta). En Tati suggereix una alternativa consistent en anar a buscar les darreres xapes del 7b de l'esquerra des de la darrera assegurança d'aquesta... Un altre dia es pot estudiar això.

Després hem anat cap al gran roure a tastar el 6b+ de l'esquerra. Avui encara he anat més malament que la darrera vegada. Serà manca de pila (i manca de gandes). Mentrestant, en Llorenç li ha fet un top-rope al 7a que es bifurca a l'esquerra just a l'esquerra del roure.

En Llorenç tibant a la bifurcació esquerra dels 7a's

Finalment, quan he estat recuperat, m'he posat al 6a que hi ha a la dreta del fràgil esperó de 6a: Una altra via de 6a que no m'ha deixat un bon gust de boca. L'entrada és un xic selvàtica a no ser que es vulgui tibar bastant més de 6a. Després té uns metres correctes però al final la roca no inspira gens ni mica (jo encara diria més: gens ni mica) de confiança. Però suposo que calia fer-la algun dia o altre.

En Campru i en Tati han anat tibant de valent, que per això són els lolos. A més, ens ha acompanyat un noi de Solsona, que també ha gaudit amb aquest magnífic balconet.


2 comentaris:

PGB ha dit...

Eps Pere, ja és això... anar-hi anant i anar tibant!

A veure si piuleu una mica més d'informació del sector. Orientació, nombre de vies, varietat de graus... ;P

Petrus ha dit...

PGB: A l'estiu toca l'ombra a partir de les 16:00 aproximadament i hi ha una trentena de vies entre 6a i 7b. Al post anterior hi ha un xic més d'info.