dissabte, 29 de setembre del 2007

Calders. Cargolaire


Aquest matí hem aprofitat que les nenes entrenaven per anar a conèixer una zona nova: Calders, sector del Cargolaire.
Hem tastat 4 vies que ens han semblat assequibles, sense tenir cap informació detallada sobre la zona. Aquesta consisteix en una llarga franja amb un desplom notable a la primera part. Només en alguns punts del principi i del final la paret és vertical.
Nosaltres ens hem atrevit amb unes vies del principi. Ja esbrinarem de quines es tracta i quina graduació tenen. De moment, xapeau! Una zona magnífica a tocar de casa :)

Info addicional: Hem fet "Mercisu" V+ (diedre al principi + flanqueig a dreta), "Tarda de Sant Joan" V+ (diedre), una via no identificada a la dreta (saltant-ne una) de la Tarda de Sant Joan, que deu ser V+ (fineta) ("Inevitable destí ?") i hem intentat "El vanguardista" 6b, que no ha sortit.

2 comentaris:

tati ha dit...

Hola Pere i Rosa! Veig que ja vau aconseguir informació de les vies que veu fer al Cargolaire. Podeu veure les ressenyes més decents al Bar Soldevila de Calders, aquests dies estaven d'obres i a vegades tanquen a les 6 de la tarda un cop servits els dinars.
També hi ha ressenyes a Can Romu. Un company esta acabant unes ressenyes de tots els sectors de Calders molt treballades, només li he d'enviar una foto d'un sector i llavors ja es farà saber.
Al cargolaire hi ha vies boniques amb bona roca del grau que comentaves a la zona del meandre(solarium, societat del malestar, etc..) Al sector pri ncipal de calders també algune entre el 5c i el 6b algunes amb bona roca i altres no tant interessants.
Un parell de vies al sector Vista Pirineu i també algunes novetats bones per la Moretona.
Rés més, ja estem en contacte aquí o per la web de can romu. Content de que un dels fundadors de la Basca Manresana cavalquí de nou!!

Petrus ha dit...

Bones, Tati

Gràcies per la info. En paral·lel he contactat amb en Jortx que m'ha passat info addicional. Entre tots us heu currat una zona impressionant. Us felicito!

Ja m'agradaria cavalcar de nou! De moment, he aconseguit fer algunes sortidetes. Esperem anar mantenint això. Per cert, jo puc mirar d'escapar-me algun dia a la tarda. Imagino que tens feina cada dia, però si et cal algú que t'asseguri, ja saps!