dijous, 28 d’octubre del 2010

Tarda al Totxo de Ponent


Avui ha estat, probablement, la darrera tarda de Montserrat de l'any. Amb en Pep ens hem acostat al Clot de la Mònica, concretament al Totxo de Ponent. La darrera vegada en vàrem fer unes quantes, però encara quedava -i continua quedant- feina!

Hem començat per les vies de la dreta, com la vegada anterior. La més senzilla, Argan (V+) serveix per començar a escalfar i la següent, Teaman (6a+), gairebé ja escalfa més del compte :)

En Pep a Teaman.

Després hem anat al costat oposat, on jo no havia estat. Aquí hem fet primer Cafeïna (6a+) i després El Club de la Mònica (6b+). Al Club ja s'ha de tibar bastant perquè t'hi deixin entrar: un muret al principi i bastanta continuïtat després. Però s'ha deixat fer: el regal d'en Pep pels 55.

En Pep a Cafeïna.

Per acabar, hem anat a fer una via a la part central que el Pep encara no havia engalomat: La Oda de Mamá (6c). S'hi ha posat i avui l'ha treta a la primera. Jo he seguit els seus passos -al flash- i també l'he engalomada: el meu premi particular!

En Pep a La Oda de Mamá...

... i jo al mateix lloc.

Baixant d'aquesta via encara he aprofitat per tastar alguns passos de How Much Money (6c) en top-rope per gastar la pila que quedava, que no era precisament massa...

I la tarda no ha donat més de sí:

Una bonica posta de sol per acomiadar la tarda.