divendres, 18 de setembre del 2015

Una altra tarda...


Avui hem tornat a aprofitar la tarda al Revolt de l'Àliga. Hem començat per la dreta de tot, fent la Heavy V+. Comparteix entrada amb la veïna Shrek i se'n va cap a l'esquerra. Als primers metres les xapes suggereixen un recorregut per la placa de l'esquerra, però la lògica de la via porta un xic cap al díedre. El darrer tram però és plaquero i guapo.

A Heavy.

A continuació faig novament la Gos Malparit 6a perquè el Ramon té ganes d'engalomar-la. Avui, però, no podrà ser... Caldrà insistir més!

Anem cap a l'Àliga i faig New Man 6a. En Ramon decideix que anirà en top. Jo l'havia fet fa molt de temps i l'he trobat novament molt guapa. Canto i alguna tibada llarga al desplomet inicial, zona tranquila i entrada a la reunió més espectacular que difícil.

A New Man.

Per acabar, em poso a la Badavadocs 6b. No l'havia fet mai i he hagut de fer un parell de reposos, però han sortit tots els passos. Un cop a baix dubto de si fer-li un nou intent des de baix, però com que sóc covard m'hi poso en top-rope. Surt sense problemes, però apretant fort. Queda pendent!


En top-rope a Badavadocs.

Com que en Ramon s'ha petat a la New Man, decidim que ja n'hi ha prou per avui. D'altra banda, el dia també s'acaba...

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Les tardes encara dónen força de sí, es veu maca la zona. Això del 6b ja ho tornes a tenir ànims!

Petrus ha dit...

Doncs si, Jaume. Però el dia s'escurça a marxes forçades!!

Si no hi has estat mai, el Revolt és un lloc prou guapo. En general són vies curtes, però totes tenen la seva gràcia. Això sí, la majoria són desplomacos!