dimarts, 19 de juliol del 2016

Revolt de Tarda


Aquesta tarda ens n'hem anat al Revolt de l'Àliga amb en Ramon, a buscar una mica de fresca. A més, tots dos hi tenim feina pendent... feina que no s'acaba mai, de fet!

Hem començat per la Tsnumis (V), que es deixa fer prou bé. Només cal saber aprofitar bé la tècnica de díedre per no haver de tibar més del que marca el grau.

 A Tsnumis.

A continuació, aprofitant que la reunió està a tocar, ens hem posat a El Filet del Tanga (6a). Aquesta ja l'havia fet fa molt de temps i no em va sortir fins al segon intent. Avui, com que estava marcada (perquè, de fet, tornava a anar a-vista), sí que ha sortit, però apretant molt!

 Al Filet del Tanga.

A continuació ens n'hem anat a la que s'hauria d'anomenar Os del Ramon, però que es van batejar com a Gos Malparit (6a). Li he muntat, complicant-me la vida, però bé. Malauradament, també se li ha atravessat un pas on fa cosa deixar-se per xapar... Torna a quedar pendent, doncs!

 En Ramon a la  Gos Malparit que se li atravessa...

D'aquí hem passat a la Badavadocs (6b) on jo li havia fet un intent fa alguns mesos. Avui ha sortit a la primera. Dóna confiança saber que algun dels cantos que es veuen bons, realment són bons -la confiança que va faltar l'altra vegada. Tot i així he hagut de recuperar-me una bona estona quan he sortit del desplom i tocava encarar la part vertical. El Ramon li ha fet un intent en top i s'ha fos vilment. 

 El meu projecte del dia, Badavadocs, al sac!

Finalment, ens hem posat a un V del que no recordo el nom i que m'ha fet mandra buscar. En principi havia de servir per refredar-nos. En Ramon s'hi ha posat primer i ha hagut de suar de valent, anant aquí i allà per buscar el terreny més amable. És una via fina, fina, que tampoc no regalen!

La darrera suposadament havia de ser un relax...

Hem estat els primers d'arribar a la tarda i els darrers de marxar. Bon senyal!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Un bon grapat de vies Pere! estàs "on fire" com si està de calor per aquí?

Petrus ha dit...

Hola, Jaume

Al Revolt s'hi està bé a la tarda. A les vies de la dreta hi toca l'ombra cap a les 16:00. A les de l'esquerra l'ombra entra una mica més tard. Però la zona queda força alta i hi sol córrer airet. Als matins d'estiu, prohibit! A l'hivern, perfecte!