dilluns, 4 de gener del 2021

Més matinal montserratina

Avui amb l'Ernest ens hem tornat a acostar a la zona dels graus. Avui, a la dreta de l'Agulla del Cinquantenari.

Hem començat forts (és un dir), posant-nos a La Petita Dictadora (IV+) que jo no tenia tatxada. És ben guapa, malgrat no ser gaire difícil. També hem aprofitat per tatxar l'Altra Aresta Brucs (III+), a l'esquerra de l'anterior.


 
Les primeres del dia, poc exigents, però guapes!

Després ens n'hem anat una mica a la dreta, aprofitant que el sol hi toca de ple i que quedem més arrecerats. Aquí fem la #26 (6a), la #27 (6a+) i la #28 (6a). Tres vies ben guapes. La #28 té algun alejillo que impressiona una mica, com també la #27. De fet, aquesta ens ha costat força perquè hi ha un passet dur a uns pocs metres de terra. Per contra la de l'esquerra (#26) està més ben assegurada. Però totes tres són molt recomanables!



Les tres de la placa central. Boníssimes!

Aquestes ja les tenia fetes de fa un temps. A continuació ens hem posat a la #24 (6b+). Aquí hi ha un pas bloquero per superar el desplom. A la primera no em surt, perquè no aconsegueixo veure la forma de sortir del desplomet. Després li faig un altre pegue i surt sense complicacions. Per contra, l'Ernest se la treu sense despentinar-se.

Tatxant el 6b+...

Com a següent objectiu, ens hem posat a la #23 (6c). L'Ernest li fa un pegue i ha de penjar-se i li surt al següent. Jo me la miro baixant de l'encadene de la #24 i quan m'hi poso em surt a la primera, amb la informació recollida abans. Una vegada vistos els passos no és pas gaire més difícil que l'anterior. El primer 6c de l'any al sac!

... i el 6c de la seva esquerra. Vies curtes i bloqueres!

Per acabar la sessió, encara ens hem posat a la #29, un 6a llarguet, que demana una certa continuïtat. Molt guapa!

 
La darrera del dia, molt bona també!

Poc a poc hem acumulat un bon nombre de pegues i ha arribat l'hora d'anar a buscar el dinar. Hem esgotat aquest racó avui! Molt bones sensacions, avui que s'estava relativament bé!



1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona, amb aquesta fredorada Els Graus són un bon recer...m'has fet recordar les tibades a aquesta zona, fa uns anys molt freqüentada per mí, veig que la roca hi continua ben bona.