diumenge, 3 d’octubre del 2021

Cargolaire

Avui hem anat al Cargolaire amb en Pep i en Mario. Ells no hi han estat mai i pot ser una bona opció per al dia que tenim.

Comencem amb Tarda de Sant Joan (V), el típic díedre amb una entrada a la reunió ben estranya.

A continuació, Inevitable Destí (V), un xic a la dreta de l'anterior. Uns passets de col·locació al principi, un pas de finura al mig i un altre de molta finura per entrar a la reunió. Guapa.


En Mario, a la segona del dia.

Després en posem a Mercisu (V). Díedre-bavaresa amb formacions molt xules i un pas de decisió per passar a la dreta, a agafar la bavaresa invertida sota el sostre. Reunió molt a la dreta.


En Pep, a Mercisu.

D'aquí anem a La Barraca (6a). Finura en diagonal cap a l'esquerra, amb una entrada a la reunió on s'han de mirar els moviments.


A La Barraca.

Després em poso a L'Orgia de la Tarda (6c). Pensava que era 6b i pensava que potser sortiria (a vista, després de mots anys de fer-la). Però m'he hagut de penjar perquè hi ha algun moviment gens evident, a sobre amb canto molt xic i lleugerament desplomat.

Aprofito el top-rope per fer Maleïda Grollera (6c). M'ho he de mirar en un punt penjant de la corda. A la sortida, toca anar un xic per l'esquerra...


Lluitant al 6c.

I per acabar la matinal, La Noia de Calders (V), força cap a l'esquerra, ja al sector El Meandre. Una via llargueta (en comparació) i disfrutona.


En Mario, a La Noia de Calders.

La sessió d'avui ha servit perquè els companys veiessin que hi ha vies fàcils aquí, que pensaven que tot eren mega-desploms. D'aquests n'hi ha, i tant, però no tot ho és, per sort!