dimarts, 6 de desembre del 2022

Serrat d'en Muntaner

Avui he quedat amb la Cristina per fer una escapada a Montserrat. 

Comencem per la Petit Guifré(6a+) a l'esquerra de tot, empalmant els dos llargs. Una via guapa, llarga, amb alguns passos fins a partir de la R1. Cal llegir bé la roca i gaudir del gesto!


A Petit Guifré, inici que sembla una mica sobat però que té bon tacte malgrat tot.

Després hem fet la de la seva dreta, Cutlas (6a). Una placa, variada, xula per anar gaudint.



Seguim amb Cutlas.

Després ens hem posat a la veïna del seu costat dret, Claudio the King (6b). Aquí hi ha uns moviments una mica més durs al principi i algun pas curiós més endavant, però tot surt fluint bastant bé. No cal dir que la Cristina ho fa tot sense despentinar-se!


A Claudio the King hi tenim una mica més de feina.

Després ens posem a Josep Grau (6b+), que queda a la dreta saltant-ne una (Ceba Traidora). La via és d'anar fent, amb algunes ziga-zagues i un petit tram amb roca que sembla un xic trencada però que està prou bé. El plus de dificultat li dóna l'entrada a la reunió, bastant tècnica. De fet, jo m'hi he estat una bona estona per treure-li l'entrellat. Al final, crec que he entrat a la reunió per l'esquerra. La Cristina també s'hi ha estat una bona estona i ella ho ha fet diferent. La resta de la via, intensa però d'anar fent.



Final de festa a Josep Grau.

Totes les vies són bastant llargues, així que hem acabat escalant una bona colla de metres sobre bona roca. I en bona companyia! Ara feia dies que no compartíem cordada amb la Cristina, sempre és un plaer. Tot i que algunes de les vies ja les havia fet, es pot dir que han estat totes a vista -la Josep Grau en sentit literal. Una guapada d'escalada Montserratina!