dissabte, 12 d’agost del 2017

Tornem a la Bauma de Can Solà!


Avui tocava treure's l'espina de l'altre dia. Hem anat a la Bauma de Can Solà i avui sí que hem escalat. De forma suau, però hem escalat!

Hem començat per les quatre de la primera placa, de dreta a esquerra. Primer, la El Gay más Guay (V), després Levis (V), a continuació Oriol (6a) i, per acabar aquest sectoret, l'Esperó de la Martina (6a+). Ja les havia fet, però són guapes i no sap greu repetir-les.


 

 Les 4 primeres del dia, en dificultat creixent.

A continuació hem anat a la dreta, a la Díedre (6a). Aquesta és, com el nom indica, un díedre molt evident, que es deixa escalar amb canto raonable, però d'una verticalitat important. Una bona via, raonablement llarga i mantinguda.

 A Díedre.

Després hem passat més a la dreta, a fer una Via Nova, que comparteix entrada amb La Panxeta. Segons unes notes al bar Anna està graduada de 6a+. Té un pas de bloc força potent a l'entrada, comú amb La Panxeta. Després va un xic a l'esquerra i encara hi trobem algun passet més, però que es va fent.

 A la Via Nova a l'esquerra de La Panxeta.

I, per acabar, encara m'he posat a La Panxeta original. L'he trobat més senzilla que l'anterior, però el pas difícil, com a la seva veïna, és el de l'entrada. A la guia està graduada de 6b, suposo que per aquest pas. A la ressenya del bar li posen 6a... Aquí el sol ja comença a tocar i això ens convida a marxar, amb una bona colla de vies a la fresca.

El Ramon ha fet de primer les quatre primeres i ha deixat La Panxeta per una ocasió millor. El dia haurà servit per treure una mica el rovell...