diumenge, 12 de maig del 2024

Retornant a l'activitat: Coll de Vilaformiu

He estat un bona colla de setmanes sense escalar. Culpables, les lumbars que van donant problemes. No estic recuperat del tot, però puc començar amb activitat suau i avui hem sortit amb en Pep cap al Coll de Vilaformiu.

Aquí hi havia estat fa un temps i vam fer una bona colla de vies. Avui gairebé les hem fet totes, però jo totes en top-rope per no fer cap moviment fora de lloc.

Hem començat per la dreta de tot, El Mite de Sísif (V+). Després Sañas Torracastanyes (6a) i després Alice on the Stone (6a+). Totes tres ens han semblat molt bones i agraïdes de fer.


Gaudint de la bona roca i de vies agraïdes. No hi trobarem res massa collat aquí!

A continuació hem anat cap a l'esquerra a fer Ocell de Ferro (6a). Després, Dels Socis (6a). Aquesta ens ha semblat bastant més difícil que les altres... Hi ha un pas curiós que cal saber llegir! Per la dreta no sembla que hi hagi res, toca creuar el ressalt cap a l'esquerra i seguir per aquí. Després, com les altres, anar fent.


Suau excepte a la darrera, que té un passet aquí on hi ha el Pep.

També hem fet Pangeats (6a+) aprofitant que comparteixen reunió. Es deixa fer molt, molt bé. I, per acabar, Chevere (6a) que, com diu el seu nom, és molt bonica també.

 
Fins i tot ens hem rostit al solet. Genial!

Ha estat una matinal ben aprofitada, amb bones sensacions. Hem estat sols i el solet ens ha acompanyat. Què més es pot demanar?