diumenge, 19 de maig del 2024

Bestiari Musical

L'altre dia ja vaig començar a moure'm per la roca. Avui tocava anar refermant les sensacions i al Ramon li he proposa d'anar a Collbató al Bestiari Musical.

Hem començat amb la que queda recte des de la part alta del peu de via, Formiguetes (IV+). Una via d'anar fent, amb algun passet més fi. Hi ha una reunió intermitja però la fem fins dalt.


Començant l'activitat.

Després hem fet Drac Màgic (V), a la seva dreta. Aquí m'he atrevit a fer-la de primer, amb bones sensacions. Hi ha un passet a la zona del bombet i també hi ha moviments fins al principi. També comprovo que anant de primer tibes més ;)


El Drac Màgic és similar.

Fet aquesta ens hem posat a la dreta, a gaudir de Escarabat Bum Bum (V). Aquí he tornat a anar de segon per si les mosques. No he tingut cap senyal, però prefereixo assegurar.


Fent l'Escarabat.

A continuació hem anat cap a l'esquerra, a fer Oques Descalces (V+), la de l'esquerra de tot. Aquestes de l'esquerra, les tres, no les havia fet mai. Avui la faig en top-rope, de forma que no he pogut tatxar-la, però ja hi tornaré! Aquí hi ha una mica de fina al ressaltillo vertical. I també toca no tocar gaire la mega-llastra que hi ha, encara que en algun moment ho he fet.


A l'esquerra de tot, Oques Descalces.

La reunió és comuna amb la Gat i Puça (6a+) i quan he baixat de les Oques m'hi he posat directament per no perdre temps. Aquí s'ha de tibar una mica més, però ha sortit a vista (en top-rope però). Jo he fet un parell de bones remades després d'anar investigant una mica per aquí i per allà inflant-me però no en excés. El Ramon l'ha fet diferent que jo, cosa que vol dir que hi ha opcions.


A la darrera i més difícil del dia, Gat i Puça.

I després d'això ja hem plegat trastos i hem donat per acabada la matinal. Bones sensacions. Queden per tastar un parell de vies i quatre per encadenar ;)




1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

No sabia que estaves avariat ! celebro que vagis tornant a la normalitat, coi de Lumbars !
Aquest sector el recordo com a molt ferm i tranquil. A continuar millorant !