diumenge, 30 de desembre del 2007

Novetat: Bloc a St. Joan


Evidentment, parlo de novetat per mi: Crec recordar (veu en off: aquests veteranus sempre amb les seves batalletes) que el primer bloc (bé, aleshores en dèiem boulder) amb què em vaig barallar era el que hi ha just al costat del refugi de St. Benet, a Montserrat. Allà els lolos d'aleshores feien uns passos que, a base de treballar, van anar sortint... Després vàrem anar visitant uns boulders que es troben pujant, passat el càmping de Montserrat. I també recordo sessions èpiques a les tardes d'estiu a dalt de Collbaix amb uns quants fanàtics més...

Avui he fet la primera visita a la zona de blocs de St. Joan, gràcies a les ressenyes d'en Tati publicades a canromu. Ha estat una sessió matinal exploratòria, que m'ha servit per situar alguns blocs, per tibar una miqueta (poc) i per al·lucinar amb la quantitat de penya que hi havia: 15 cotxes a les inmediacions del dipòsit! Això és normal???

Com és natural, no portava ni crashpad ni res, sols la Rosa que ha suportat pacientment la meva dèria (ella no s'ha decidit: això d'anar sense corda diu que no li mola). Per tant, m'he atrevit amb alguna cosa del sector diposit-1: un bloc sense nom on he fet un parell de vies de 5a per començar a veure de què va la cosa, el bloc bicis on he fet una via fàcil (4) amb bones preses i l'aresta de la dreta (6a).

Després han caigut uns 6a's de les bessones, incloent una estranya xemeneia a la banda sud que finalment ha sortit gràcies a una idea de la Rosa!

Tibant a les bessones

Sortint-ne

Després he visitat un 4rt del pessebre i m'he enfilat al cementiri per unes vies fàcils (5). La resta de vies ja m'han fet un xic de respecte per l'alçada.

Arribant al cim del cementiri

Finalment, hem acabat la matinal anant a ullar els sectors submarí-1 i 2 on hi havia força penya. El bloc trinquela estava bastant acaparat, així com el dau on hi he fet un 4c la mar de tranquil.

I amb això hem acabat d'omplir l'estona que ens quedava per anar al dinar de comiat d'en Toni i la seva xicota que se'n van una bona temporada al país dels escocesos. Que tingueu sort!

1 comentari:

Jortx ha dit...

És bastant normal que els caps de setmana estigui a rebentar, sobretot ara que és l'època.

Acosta-t'hi un matí d'estiu i ja veuràs que tranquil que estaràs. Això sí, potser et deshidrates!