diumenge, 2 de desembre del 2007

Sant Jeroni amb nens

Avui hem tornat a fer una sortida de muntanya amb nens. Ojectiu: St. Jeroni a Monserrat. La sortida estava prevista amb una aproximació amb remuntadors mecànics (Cremallera de Monitrol al monestir, cremallera del monestir a St. Joan) a continació el camí planer fins a St. Jeroni i la baixada pel pla dels ocells i les escales de St. Benet.

Com que la Rosa i jo ens hem d'entrenar, nosaltres hem sortit de l'estació inferior del telefèric a Monistrol. Hem pujat pel camí de les aigües fins al monestir i d'aquí pel camí ample que passa per St. Miquel fins a l'estació de St. Joan. Després estava previst anar atrapant la resta de la colla. De tota manera, en arribar a l'estació de St. Joan hem vist tota la trepa allà! Cal dir que no ens hem pas encantat gaire (55' fins al monestir i 1h30 fins allà) però no imaginàvem que el transport públic fos tan lent:)

A partir d'aquí ja hem anat ben relaxats gaudint del paisatge:

Vistes des dels Plecs del llibre fins al Cavall

La Panxa del bisbe

Hem fet algunes paradetes tècniques per anar compactant el grup de tant en tant i finalment hem fet cim als volts de les 13:00, després d'una hora i mitja de camí.

La paret nord d'ecos i dels frares

Jo mateix admirant el paisatge

Hem baixat a dinar a l'ermiteta de St. Jeroni i hem enfilat el camí de baixada quan ens ha semblat que començava a fer més fresqueta. La baixada ha estat sense incidents remarcables a banda del desfici d'uns i altres per ser els primers.

L'arribada al monestir ha estat per unes escales provisionals que ens han portat directament a un parc on la canalla s'ha acabat d'esbafar. Una bona colleta s'ha decidit a enfilar-se a un mini rocòdrom del parc -la futura èlite de l'escalada?

Un 7a a vista??