dimarts, 29 de gener del 2008

Bou amb xai(et)

 
Aquesta tarda hem fet un combinat de bou amb xai: En Tati m'ha tret a passejar als desploms de Calders. Amb això ja està tot dit: he provat sector nou i el fracàs ha estat sonat. Sort que el guia ha tingut paciència!

He començat raonablement bé, fent la calavera (6a) i la primera línia (6a). A partir d'aquí, les coses ja s'han torçat. El guia, m'ha animat a provar la panxacontent (6c). He muntat fins la segona xapa amb penes i treballs i no he passat d'allà. Amablement, el Tati me l'ha muntada per fer-la en top rope... però ni així. Entrada tope xunga, entre la 2a i la 3a xapa hi ha un pas inhumà aguantant d'un pla per caçar un bec amb la dreta, i després encara cal tibar... Vaja, que la via em va un parell de talles massa gran.

Després de que en Tati fes els seus deures -per cert, se n'ha sortit la mar de bé- encara m'ha portat a un parell de vies més. Com que jo estava pa'l arrastre, me les ha muntades i les he fet en top-rope: Enderrocs (6a [6a+]*) -que segurament m'hagués sortit des de baix tot i el petament- i reserva vital (6a+ [6b]*) que m'ha semblat extrema, amb un pas molt dur després d'un calb enorme. M'he penjat un munt de vegades i he acabat trampejant i tot. No vull ni imaginar com deuen ser els 6b's de la zona :(

Com que no ens hem fet fotos, aquí n'hi ha una que li he fet al bou Javi mentre progressava per un dels desploms...

Un bou fent fàcil el difícil

En fi, que han quedat moltes coses pendents. Prometo que hi tornaré, però abans hauré de menjar sopes!

(*) Graduació del vèrtex
 

2 comentaris:

Jortx ha dit...

Al Vèrtex (i en la meva opinió també) Enderrocs està de 6a+ i Reserva Vital de 6b.

El més bo de tenir aquestes zones collades tan aprop (Calders, Moretona) és que quan sortim a fora triomfem com la Coca-cola :)

Petrus ha dit...

Gràcies, Jortx. Ja ho he arreglat!

Ara, a veure si triomfo a algun lloc :)