divendres, 18 de juliol del 2008

Moretona express


Aquesta tarda hem quedat per tibar una mica amb en Jortx. Poca estona perquè el xicot ha de marcar una bona pila de gols al darrer partit de la lliga... També, després de molt temps de no escalar, també ha vingut la Rosa, que es pensava que tindria feina a la tarda però finalment no ha estat així. Malgrat no ser un sector gaire indicat per ella, l'ombra ha pesat més que qualsevol altre consideració (que desconsiderats!) i hem enfilat cap a la Moretona.

Hem començat per la noia de les bruquis (V+). Anar fent i uns passos de finura per xapar la reunió. Cap problema per cap dels tres :)

Aprofitant que estàvem al costat, m'he posat a el repte del semilolo (6b) per suggeriment d'en Jortx. Té una zona fina per sortir d'una repiseta al principi i unes tibadetes des de la darrera xapa a la reunió. Aquesta es pot xapar amb la mà esquerra a una orella-xorrera que s'endevina bona des de baix i tot. Amb bon seny, la Rosa no s'hi ha posat!

Jo mateix, al darrer tram del repte del semilolo

Després hem anat a muntar la Guerrillera (6a) perquè la Rosa li pugués tibar de gust. I certament que ha tibat de valent, tot i fer algun repòs.

La Rosa, a Guerrillera

La proximitat amb la Malalts Manresans (6b) i que aquesta la tingués pendent des de la visita amb en Tati ha propiciat el fet d'intentar-la. Aquesta vegada ha sortit, però s'ha de treballar de valent a pràcticament tota la via!

En Jortx, a malalts manresans

Per acabar he fet la integral semilolo-directíssima (6a) per muntar aquesta darrera perquè en Jortx s'hi barallés una estona. I la tarda no ha donat per més. Ben contents cap a casa!