dimecres, 31 de desembre del 2008

La darrera del 2008


Després de dies i dies d'aigua i més aigua, ahir em va trucar en Pep per anar a tibar avui i acabar l'any bo i escalant. Queda convocada una matinal amb destí a determinar!

Aquest matí ens hem llevat amb tot moll. Com que Montserrat sol eixugar-se ràpid, ens hem dirigit cap al Bruc. Sembla que a la nit ha plogut i no pas poc: ahir a la tarda a Montserrat hi havia molta roca seca però al matí hi havia una humitat considerable. Cosa estranya, hem esperat que obrís l'Anna i ens hi hem estat una estona fent temps... Quan ens n'hem afartat, començava a obrir-se un xic el dia i hem enfilat cap a Can Jorba.

Des del pàrking de Can Jorba es veu tot xorrejant llevat del Mur de les Lamentacions. Doncs cap allà s'ha dit! Aproximació d'anar amb compte per no quedar xops, peu de via moll, i el mur sec a la part inferior i moll a l'entrada a les reunions.

En Pep ha muntat El Borni i jo he optat per tirar en top-rope, a la vista del panorama: bústies plenes d'aigua, entrada a la reunió molla... (de fet, la resta l'hem feta tota en top-rope). Després han caigut El Geperut i El Joc de l'Oca Garrella, de dificultats creixents. Posem que la primera sigui IV+, doncs les altres, V- i V, respectivament. Seriosament: són vies disfrutones però molt dures, de tibar fort d'algun bidit i no encantar-se gaire. Segurament el fet que no siguin gaire llargues els treu dificultat "oficial" (?)

En Petrus, a El Geperut

Pep a El Joc de l'Oca Garrella

Finalment s'ha eixugat la d'En Xavi i el Pep també s'hi ha posat. Jo ja n'he tingut prou amb les altres tres.

En Pep, tibant a La d'en Xavi

Arribats aquí el sol ja ha aconseguit eixugar i encara hem fet una que deu ser La Fàcil o La del Xavi (gairebé diria aquesta darrera, per la llargada) i la Tic, tac, toe. Aquesta darrera, llarga de veritat, amb un pas a molt dur uns metres després de la reunió intermitja. V, potser ;)?

La placa del Vesper, amb la Tic,tac, toe pel mig

Durant tot el matí no ha visitat el nostre sector ningú més, però nosaltres ho hem aprofitat. Ja tinc els avantbraços un xic més curtits, que és del que es tracta. Ha estat un bon 2008. Que el 2000 nou sigui millor encara!