dissabte, 20 de desembre del 2008

Moià: Revolt de l'Àliga


Ahir vaig tenir un sopar de feina que es va allargar amb un xic de festa... total que em ficava al llit a les 2:30. Per sort, en previsió d'això ja havia quedat amb en Xevi i en Fredi a les 9:00.

Com que els homes del temps anunciaven anticicló a bombo i plateret hem pensat que al Revolt de l'Àliga estaríem calentonets com torronets... i hem estat bé però amb núvols alts que tapaven bastant el sol.

Arribant a la placeta on es deixa el cotxe hem tingut una desagradable sorpresa: el bosc que envoltava la zona ha deixat d'existir. Pins i alzines de dimensions considerables resten escampats amb les arrels a l'aire. De ben segur que tenen la intenció de llaurar la zona. Allà on abans es deixava el cotxe sota una bona ombra ara sols hi ha un amàs d'arbres caiguts... Se'n diu evolució, diuen.

Arbres arrencats on abans hi havia un bosquet magnífic

Arribats a peu de paret hem començat per la Stradivarius (V+) per seguir amb la Enola Gay (6a). D'aquí cap a la Chimi-Churri (6a) i després, el meu projecte del dia: La Petit Conill (6b). A la darrera visita, li vaig fer un intent però vaig fracassar al sostre per causes d'una part físiques i d'altra, psicològiques. Avui li he fet un intent a mort i ha sortit! Xapat el penúltim parabolt, flanqueig cap a la dreta amb els peus al buit per recolzar peu dret a un esperonet que baixa a la dreta. Un parell de bloquejades, peus a sobre del sostre i ja està. He fet uns bons esbufecs i he quedat amb els braços com butifarres, però ha sortit!

En Fredi a Chimi-Churri

En Fredi al sostre del Petit Conill...


...i en Xevi al mateix lloc

Després ens hem posat a Can Pixa, que ara està marcada de 6b. I diria que deu haver caigut algun canto, perquè la vegada que l'havia feta no hi havia patit pas tant. De fet, ens ha costat a tots! I, per acabar, en Fredi s'ha enamorat de la Desperta Ferro (6b) i l'ha resolta amb una mà a la galta. Vist que era la seva primera visita al sectoret, se n'ha anat amb una bona collita. En Xevi li ha fet un intent però a les primeres xapes ha començat a ressentir-se de la lesió de colze i ho ha deixat per una millor ocasió. Jo li he fet un intent però, petat com anava, he hagut de reposar a un munt de llocs. Una de les millors vies de la zona! Queda pendent de projecte!

En Fredi a la magnífica Desperta Ferro