dissabte, 7 de març del 2009

Cap al Revolt


Avui tant el Ramon com jo teníem el matí disponible i ens hem acostat al Revolt de l'Àliga. Hem vist unes vietes, aparentment de V, que no havia tastat encara i que podien servir al Ramon per retrobar el gesto... i ens hi hem posat.

Hem començat per la Tsnumis (V). Una placa sense gaires problemes, amb algun bloc dubtós però aparentment bo. En acabat ens hem posat a la del costat esquerre, la Besamala d'idèntica graduació però bastant més difícil.

En Ramon a Besamala (V+). A la seva dreta, Tsnumis i,
més a la dreta, l'esperó de la Filet del Tanga

Per donar un respir al Ramon, he anat a la Despertaferro (6b) que havia quedat pendent d'una altra visita. Avui l'he engalomada i puc confirmar que és de les més recomanables. Llevat dels primers metres, on la roca és mediocre i amb algun canto reforçat amb sica, la resta va per molt bon terreny durant un bon grapat de metres.

Tornant cap a la primera zona, m'he posat a la Filet del Tanga (6a) on he fracassat a vista. Ha calgut un segon intent després d'estudiar l'entrada, estranya i durilla pel grau. En Ramon s'hi ha posat i deu n'hi do com se n'ha sortit!

Com que encara anava bé de forces m'he posat a Laia (6b), que ha sortit a vista. Comença amb un desplomillo dur però amb canto on jo he deixat de xapar el segon químic (caldria petar-se molt) i he anat directe al tercer. Després, quatre xapes més, sense massa dificultats.

Per rematar el matí, ens hem ficat a la tranquila Stradivarius (V+) on en Ramon ha acabat de rebentar-se fent-li un intent de primer.

Recollida de trastos i cap a casa després de gaudir d'un matí de sol esplèndid. En dies com aquests ningú no hauria de quedar-se a casa!