dijous, 12 de març del 2009

Els Roures


Aquesta tarda hem anat a Els Roures (realment anomenat Can Placa) amb en Tati. Es tractava de visitar un pany de paret que han estat equipant n'Ernest i en Pepe. Les vies queden a l'esquerra de la zona existent fins al moment i hi trobarem 8 vies. D'esquerra a dreta: 6c/6c+, 6b/c, 6c+/7a, 5+ (díedre), 6b (químics), 6c, 6b i 6a.

En Tati al 6b del mig de "les tres de la dreta"

Les tres vies de la dreta comparteixen una bona reunió i van molt juntes. Les tres són molt guapes, plaqueres, amb alguns passos mà-peu interessants. Jo he començat per la dreta i he anat fent el 6a, el 6b i el 6c, aquest darrer al segon intent. Després m'he posat al 6b de químics, que ha sortit a la primera, encara que s'ha hagut de lluitar.

En Tati n'ha anat tastant algunes, a destacar el 6c+/7a on hi ha fet un pas molt xungo, però embutxacant-se'l! També ha fet el metre impossible, amb un metre (gairebé) impossible. Per acabar, m'ha muntat el 7a/7a+ que hi ha a la seva dreta perquè jo tastés la taula del 7. Els passos s'han anat veient i aïlladament han anat mig sortint...

En Tati havent superat el metre impossible

2 comentaris:

Ernest ha dit...

Hola Pere,
celebro la vostra visita al nou sector i encara més que el poguessiu disfrutar. Va ser una tarda ben aprofitada i, per cert, amb molt d'èxit. Felicitats!!

El Metre impossible té comptades ascensions, 5 que en tingui constància, però fer-la en el dia i sense informació només ho pot fer gent com el Tati.

A reveure

Ernest

Petrus ha dit...

Ernest, gràcies pel teu comentari! Als que hem de felicitar és a vosaltres, que esteu fent una currada impressionant obrint un munt de vies la mar de guapes.

I d'en Tati, què hem de dir... que està fet un crack! No hi ha metres impossibles que se li resisteixin.

Per cert, el sector es diu "els roures" o "el roure"?