dijous, 2 de juliol del 2009

Vinya Nova


Aquesta tarda hem anat amb en Pep a la Vinya Nova. Si hi havia estat abans, fa tant de temps que no me'n recordo. Per tant, ha estat bé per conèixer una zona amb una bona colla de vietes prou maques com per merèixer alguna visita.

Hem començat pel que s'anomena "Camp Base", fent les vies #18 i #19 , a esquerra i dreta d'una llastra sospitosa, V/V+. Després, hem fet una via a la seva esquerra, que ressegueix una fissura cega (6a) (Fissura) i la de la seva esquerra (6a+/6b) (Presente Infinito) que té un pas llarg durillo i la resta, anar aguantant. Després, m'he posat a la de més a l'esquerra de totes (L'Orella 6a+/6b).

A continuació hem anat al sector "Recuperació", on hem fet la via #15 Sampi que va en diagonal a l'esquerra, amb canto generós a la major part excepte alguns passets fins i un xic polidets, el que, en conjunt, li dóna V+. Després m'he ficat a la #14 Cicatriz, que segueix una fissureta en diagonal a l'esquerra durant un tros. L'entrada és dureta, amb algun peu patinós, però es deixa anar fent. Quan la via abandona la fissura tornen les dificultats, raonables, fins la reunió (6a+/6b).

En Pep, a la via #15 del sector Recuperació de la Vinya Nova

Cal dir que, enmig d'aquesta tarda d'activitat, en un vist i no vist, se'ns ha afegit en Xevi qui, amb la seva espatlla espatllada, ha fet tres vietes i ha marxat pitant... Per nosaltres han estat 7 vietes ben agradables de fer, a l'ombra i amb un airet la mar d'agradable!