dimecres, 16 de setembre del 2009

Vinya Nova amb en Toni


Aquesta tarda hem fet una escapada amb en Toni, que està de visita per terres catalanes des del seu exili escocès. Hem decidit anar cap a Montserrat a recuperar el plaer del típic gest montserratí... i ho hem aconseguit! El sector escollit ha estat el Recuperació, darrera la casa de la Vinya Nova, on havíem estat fa un temps amb en Pep.

Hem començat fent la via #19 (notació onaclimb, tot i que els graus estan millor al blog dels esgarrapacrestes), amb l'etern dubte sobre si la llastra aguantarà o no... avui ha aguantat. Després hem fet la #20, a la seva dreta, amb alguns passets prou fins (V+). A continuació, hem anat a la #17 (6a) per continuar amb la #21 (6a) que supera un muret prou interessant.

En Toni, tornant a tastar la finura montserratina a la via #21.

Després ens hem mogut un xic a l'esquerra cap a les vies #13 i #14. L'altre dia no vaig provar la #13 i li he fet un tempteig però m'ha costat veure la seqüència per anar de la primera a la segona xapa i he decidit fer cap a la #14 on he tornat a disfrutar de valent -tibant fort, això sí! Baixant he fet una mirada als primers passos de la #13 i li he vist una opció amb un pas ben llarg per superar la segona xapa. Ja ho estudiarem amb més detall un altre moment...