dijous, 25 de juliol del 2013

Esportiva a la Vinya Nova


Avui la Clàudia tenia ganes de tornar a anar a escalar. Davant la proposta d'anar a fer una via llarga amb aproximació llarga o fer esportiva amb aproximació curta, ella, molt assenyadament, ha preferit la darrera opció. Hem anat a la Vinya Nova, així que la caminada ha estat especialment curta :)

Hem començat per la Tobogan (V), perquè la del costat ens ha semblat massa senzilla, jeje. Alguns cantells estan sobadets, però la via es deixa fer prou bé, tot i que cal parar atenció.

A la Tobogan.

Després hem anat més a la dreta, a les vies de la llastra reforçada. Primer hem fet la Super-Llastra (V) i després la Shut the Fuck Up (V+). Cadascuna és més difícil que l'anterior, i l'entrada de la Shut... és fina de debò. Després de la segona xapa es tranquilitza, però.


A la Super-Llastra.


A Shut the Fuck Up (ai, aquest anglès...)

Per acabar, ens hem posat a la Sangre de Toro (V+). Aquí l'entrada és força delicada i el darrer tram també té alguns passos que Déu n'hi do!

La Sangre de Toro, la darrera de la tarda.

Tenia certa preocupació per com respondria la Clàudia, però se n'ha sortit prou bé i les ha fet totes. Només s'ha despentinat un xic a la darrera, però això ja era d'esperar, perquè no hi regalen res aquí (només cal veure les diferències de criteris depenent del lloc on cerquem). En resum, ha estat una tarda ben profitosa!

I, de tornada, parada al Balcó de la Lluna de Monistrol, on l'altre dia vaig veure uns gats (Evolv Defy) a un preu prou atractiu. Està clar que la xica escalarà força millor amb ells que amb els que ha portat fins ara (i que són ni més ni menys que els meus 5.10 liles que, gràcies a la talonera que empeny endavant li han servit raonablement bé aquests dies).

Aquesta tarda hem estat sols al principi. Després ha anat arribant gent, està clar que és un lloc concorregut: a la tarda s'hi està fresquet i l'aproximació és gairebé nul·la, els ingredients bàsics per les tardes d'estiu. Sols hi faltaria una font i l'overbooking estaria servit!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una zona per disfrutar la Vinya Nova, ara fa anys que no hi vaig...veig que vau disfrutar.

Petrus ha dit...

Sí que va estar bé, sí. L'aproximació gairebé inexistent i l'ombra són un bon estímul per acostar-s'hi a la tarda!