dilluns, 5 de juliol del 2021

El Sectoret i Les Agulles

L'Ernest portava uns quants dies sense sortir. Quan ha proposat anar direcció Rasos fugint de la calor no m'imaginava que la proposta fos el Sectoret, combinat amb les Agulles. Però no ha estat una mala opció!

Hem començat al Sectoret, fent DUI Yourself (V+). Escric això força més tard, així que no recordo massa detalls, excepte que la roca és curiosa. Bona, però curiosa, amb moviments rars i presa que sorprèn.


La primera de la tarda.

A continuació hem fet Yogui (6a), a la dreta de tot. Aquí hi ha un passet desplomat al principi, amb moviments de posar-se bé. Després algun tram estranyot, però guapo i interessant fins la reunió.


Fent Yogui, prou interessant.

Deixem per al final la Ulises 31 (6a+). Aquí hi ha uns moviments força rars a la zona de l'esperó, on s'ha de mirar bastant com anar progressant. Xula també.


Aquí hi ha algun passet que Déu n'hi do...

Després ens n'hem anat a baix, a les Agulles i ens hem posat a la de més a baix, a la dreta: Fotem el Camp (6a+). Una via interessant, suposo, però on he trobat que gairebé totes les xapes estan a desmà: 50 cm a l'esquerra estarien força millor. Als volts de la segona, els bolts semblen indicar un camí, però jo he resolt per l'esquerra. Això sí, després de penjar-me en veure que seguir la intuïció i les assegurances porten a una zona sense peus on s'hauria de tibar de forma molt burra... Més amunt hi ha un pas estrany (aquí es xapa forçat també des de l'esquerra, però després es creua a la dreta i té sentit) per anar a buscar una fissura molt a la dreta i quan no hi ha xapes visibles, toca tirar recte amunt i en trobem una en una zona plana. No m'ha semblat cap meravella.


Movent-me cap a la dreta.

Per acabar, l'Ernest es posa a El dia de la República (6b), una fissura que es veu xunga i decideixo fer-la en top-rope. Sols puc dir que és una decisió d'allò més assenyada.


El Dia de la República, per a col·leccionistes. Si el nom fa la cosa, no vull saber...

Amb això ens n'hem anat cap a casa, que al final se'ns tira el temps a sobre...

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quina roca mes rara ! no sembla calcari, és gres? Al sol no fèia molta calor?

Petrus ha dit...

Efectivament és una roca rara! A la part de dalt té l'aspecte de gres en alguns punts, però en altres és conglomerat recobert de calcari... I pel que fa a la temperatura, això queda molt alt, i l'aire era més que fresquet! De fet, a baix molestava i tot!!