dilluns, 1 de novembre del 2021

Recuperació a Collbató

Les escales són traïdores: quan menys t'ho esperes, t'apareixen més graons quan penses que ja els has baixat tots. I aleshores toca parar una temporada i que els lligaments es vagin refent. Avui era un bon moment per comprovar que tot segueix a lloc, així que amb en Pep ens hem acostat a la zona d'Els Graus. Poca aproximació, roca que s'asseca ràpid i vies per escalar sense haver de patir molt.

Hem començat per l'Agulla dels Marges, amb la Bronko (V+). La primera del dia, la primera després de molts dies. Quan toca fer força amb el peu, apareixen dubtes però poc a poc es van esvaint. Bona via!


Entrant en matèria.

A continuació, em poso a Maleïda Al·lèrgia (V+). Roca molt sobada, però segueix sent cantelluda.


Metres verticals amb bon canto, sobat.

Aprofitem per posar cintes a la veïna de l'esquerra, Soldado Azul (6a+). Té els primers metres delicats. Després una zona més suau i un ressalt on hi ha bon canto.


En Pep, tibant-li fort.

Seguim amb Rhinoceroscript (V+), amb una zona vertical interessant que en Pep resol per l'esquerra i jo per la dreta.


L'altra via "suau".

Posem cintes a Poma Poma (6a+). Aquesta és força més atlètica, amb una tibada forta per pillar un bidit a la fissura. D'aquí ja es pot anar a buscar una bona bústia. Jo segueixo per l'esquerra, però segurament es pot seguir recte, també amb bon canto.


Foto amb núvol fotogènic a Poma Poma.

No m'he recordat que la reunió era compartida amb la veïna de la dreta, Tsunami sobre Bono (V+). Aquí hi ha la segona xapa a desmà i després venen algunes tibades xules.



Segona xapa risky.

Tenim companyia a la dreta i ens n'anem a la roca de sobre, la Placa de la Poma, on fem Gamarús Alegre (6a). Li suggereixo a en Pep que s'hi posi i la treu sense despentinar-se, malgrat el desplomet que demana una mica. Avui l'he fet per l'esquerra, com ell. Diria que és més agraït així.


Fent el Gamarús Alegre ;).

I per acabar, fem la Pinxos no Morunos (V+). Guapa via, amb la primera xapa a can pixa.


A la darrera del dia hi ha braços que demanen pausa ja...

I amb això ens donem per satisfets: hem fet 8 vies, no molt llargues, però que demanen que hi escalis. He tingut bones sensacions, tot i que el peu se m'infla una mica. Poc a poc, podré tornar-hi!


1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Els Graus és una zona fantàstica ! Celebro que vagis recuperant el peu.