dissabte, 18 de març del 2023

Grau de la Mola

Tots tres, l'Ernest, el Pana i jo hem estat uns dies allunyats de la roca, cadascú per motius diferents. Avui tocava tornar-hi!

L'Ernest proposa Grau de la Mola i cap allà enfilem. Comencem escalfant a vies que el Pana coneix. Jo em poso a La Família (6a+).  Comença i acaba igual que la Mirikikeku. La part final, per cert, té el seu què!


A La Família (6a+)

A continuació faig la #26 de la guia (6b). Aquí hi ha una apretada al muret, on toca aprofitar la fissura en bavaresa i buscar un bon forat a la dreta. La resta, anar fent.


Fent la #26.

 
L'Ernest també ha fet el seu escalfament a Fracus.

Després ens n'hem anat cap a la dreta, bastant a la dreta, on s'hi estan obrint vies. Hem començat per un 6b+. Ens ha sortit molt bé a tots i hem arribat a un cert consens que està lleugerament sobrecotada. Es diu Meningioma (6b).

A continuació ens hem posat al 6c+. Té un primer tram atlètic, que es pot agafar per l'esquerra o pel centre sense canviar massa la dificultat. Després un muret amb alternatives també: per la fissura o per la dreta. I després, una placa d'anar navegant. M'ha sortit anant des de sota. També aquí pensem que està sobrecotada. Es diu Amnèsia (6b+/6c). Aquí hi poden sortir algunes vies més, a veure què ens depara el futur.