diumenge, 16 de juny del 2024

Bestiari Musical amb nous companys

Avui hem sortit amb l'Ilker i la Mar. Ells s'inicien en l'escalada i a mi ja em va bé fer coses suaus, ara que m'estic recuperant encara. He proposat d'anar a Collbató i, entre les diverses alternatives disponibles, hem decidit pujar fins al "tercer pis", al Bestiari Musical.

Avui he tatxat una via pendent, la Sioux Connection (IV) però l'hem feta fins dalt. Diria que és similar a les veïnes, amb un pas interessant just per sortir de la R intermitja. Jo he anat recte i els companys per l'esquerra.



A la primera via del dia! Costa acostumar-se a la roca montserratina...

Abans d'embarcar-nos en escalar ha tocat fer una classe de repàs. Com assegurar, com despenjar-se, etc. Amb pràctica a la primera xapa perquè no hi haguessin ensurts. Tenia bons alumnes i tot ha sortir rodat.

Després d'aquesta, ens hem posat a la Tatanet (V) a la dreta de tot. Aquí la roca és bastant més vertical i cal tibar una mica més. Tots tres l'hem gaudit a fons, tot i que hi ha qui ha hagut de fer alguna heretgia.



A la Tatanet  ja hi ha més feina. Segurament, per la continuïtat, seria un V+ a alguns llocs.

Amb aquestes dues vies, llargues llargues, i una aproximació que tampoc és de les més curtes, hem omplert una matinal que ha començat força tard per qüestions de logística. Als companys sembla que els ha agradat, a veure si hi tornem algun dia! Tot ha fluït i la companyia ha estat d'allò més grata, què més podem demanar?


Sort que hi ha qui fa selfies!