dimecres, 25 d’abril del 2012

Manantial


Aquesta tarda hem anat al manantial amb en Pep. Hem començat per la Liquenatus, que hem completat amb la variant final recentment oberta. Si bé li dóna un plus de dificultat (6a), la continuació no té especial interès: roca recoberta de terra a la major part i l'única zona bona i dura és el darrer metre per xapar la reunió.

A continuació ens posem a Golden Gay (6b), a la seva dreta. Com que escric això força dies més tard ja no recordo massa cap detall... qüestió d'anar fent, suposo!

A Golden Gay.

Després d'aquesta hem decidit fer un Polvet Galàctic (6b+) al que és la paret del manantial pròpiament dita. La via comença resseguint una fissura-bavaresa prou exigent fins un bon repòs en una vira lleugerament a l'esquerra. Se'n surt aprofitant puntualment la paret de l'esquerra i aviat segueix completament per la placa amb algun pas força delicat on cal anar un xic a la dreta. Després, anar fent fins a la reunió, on l'entrada torna a ser molt delicada! Sort dels reposos naturals que té, perquè sinó no hagués pas sortit!

Una perspectiva d'entrada de Polvet Galàctic.

 Als darrers metres de Polvet Galàctic.

I, per acabar, suposo que ens hem posat a El Borni (6a) del mur de les lamentacions. Evidentment, grau d'una altra època i roca sobada, sobada. Calen algunes tibades força més intenses que a cap de les altres que hem fet avui.

A El Borni.

Tornarem, perquè (al manantial) encara hi ha alguna línia ben atractiva!