dilluns, 5 de gener del 2015

Penya Senyal /2


Aquest matí hem tornat a Penya Senyal amb en Pep, que ja té el genoll mig en condicions. Avui hem estat sols, un bon contrast amb l'altre dia!

Hem començat per la placa on vàrem acabar el dia passat, repetint el 6a+ central (la #17 del blog del Fernando i la #10 del llibre HotRock Barcelona). És bona, bona!

Aprofitem per posar cintes a la del seu costat, la Viana Jones (6b) i ens hi posem. Aquí la dificultat ja apreta força i s'han de fer alguns passets que Déu n'hi do. Gràcies a la info del Pep surt, però esbufegant! Comparteix reunió amb l'anterior i és igualment guapa.

A Viana Jones.

A Viana Jones, ara ja amb solet.

Després hem muntat un mig top-rope a la de la seva esquerra, l'Spirou (6b+). Mig perquè la reunió queda després del sostret a l'esquerra i des de la R anterior només podem tastar fins a sota del sostret. Malgrat tot, ha servit per provar la part de baix, que ja està prou bé i és ben durilla. Realment té alguns moviments més durs que l'anterior, però la resta és qüestió d'aguantar. Un altre dia caurà... potser.

A Spirou.

D'aquí volíem anar a fer la Nacha de Noche, la més llarga de l'altra placa de més a la dreta... Però m'he deixat una cinta a l'Spirou i això ens ha obligat a tornar a fer la #10 i anar a buscar-la, que no està la cosa com per deixar-la. Un cop recuperada, en Pep ha anat a la R de la #11 i #12 (Inclosa la de l'Úter) i hem fet un top-rope a la #13 de la nova guia (6a+). Aquesta està amb spits i teníem dubtes de si seria una cutrada i no ha estat així. És prou interessant! Això sí, algú l'ha deixada ben marcada amb cleques... m'he sentit tot un pro veient les línies que indiquen on i en quina direcció has de tibar-li :)

Fent la #13, a ple sol. La darrera del dia!

I el matí no ha donat gairé més de sí!