dissabte, 20 de febrer del 2021

Panxa del Bisbe: Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures

L'altre dia vam estar a la Panxa del Bisbe i avui he hem tornat, també amb l'Ernest. Això sí, aleshores vam començar en plan suau i avui no tant...

Avui li tocava al company això de posar les cintes i ens hem posat a la Casanellas-Ludwig, a la dreta d'on vam estar la setmana passada. L'havia feta recentment (això vol dir fa 10 anys) i la recordava llarga, guapa i amb algun pas dur. Efectivament, a la sortida de la reunió intermitja ens hem embolicat una mica anant per la dreta, quan sembla una mica més senzill sortir-ne per l'esquerra. Durant uns quants metres el terreny continua vertical, però es va fent -escalfant d'allò més els avantbraços, peró!

Moltes metres a la Casanellas-Ludwig 

Després ens n'hem anat a l'esquerra, a continuar tatxant les vies del davant. En primer lloc, la Titi (6a+). La fa el company, embolicant-se una mica per la dreta en una zona. Quan m'hi poso jo, un xic per l'esquerra, vaig fent però se'm trenca una mà d'esquerra i volo avall. Tot i l'aire entre xapes, no passa d'un ensurt. Com que no encadenaré aprofito per reposar en algun lloc més... i sort n'he tingut perquè hi ha algun pas força finet. Després ens posem a Olga (6a+) i a Pesadilla de Verano (6a+). Escric això bastants dies més tard i no recordo cap detall, ni situo les fotos. Sols sé que crec que no encadeno res i crec que la darrera la faig en top-rope.





Unes quantes fotos de la zona del davant de la Panxa...

Per acabar el matí, l'Ernest s'atreveix amb Sensalioli no Mola (6b+) on l'altre dia li va mirar de treure l'entrellat. Avui l'encadena!

L'Ernest, encadenant la Sensalioli no Mola 

L'altre dia vaig triomfar i avui m'he menjat els mocs... Coses que passen! Això sí, el dia ha estat espectacular i la sortida ha servit per esvair-me, que és del que es tracta amb això.