dissabte, 24 d’octubre del 2009

La Seca!


Aquesta ha estat una setmana passada per aigua. Això vol dir que portava un grau de fanatisme bastant elevat... i he convençut la Rosa perquè m'acompanyés a fer una escapada matinal de les que fem de tant en tant. Si cal ser a casa d'hora, una de les millors opcions és el Cargolaire, on hi tinc feina a dojo.

La casualitat ha fet que fa gairebé exactament 2 anys que vaig fer un primer intent a La Seca i avui tenia la intenció de fer-li un altre tiento, amb la secreta esperança que seria el definitiu.

Hem començat escalfant a la ja clàssica Tarda de Sant Joan (V) per continuar amb El Vanguardista (6b), com a la darrera visita.

La Rosa a la curiosa entrada a la R de Tarda de Sant Joan.

Jo mateix a El Vanguardista...

... i la Rosa als primers metres de la mateixa via.

Després, hem fet cap al peu de La Seca (6c+) i m'he posat a muntar les primeres dues xapes. Quan hi he estat posat, he decidit acabar de muntar-la fins dalt i en el procés he fet una bona volada a punt de xapar la 4ª xapa... i és que m'he ben embolicat! Està clar que cal anar-hi des de la seva esquerra i no per sota com he intentat. I després, també se'n surt per l'esquerra...

El desplomet d'entrada de La Seca (ho sento, no hi ha evidències de l'ascensió, jeje).

Amb la via muntada penjant-me de tot i força, i havent provat el llançament de diverses formes, li he fet un pegue en top-rope que ja ha sortit. Curiosament, el que em va millor és llançar amb l'esquerra amb els peus més o menys a sota meu. Després, un canvi de mans i cap a l'esperonet i amunt. A la placa, cal controlar un parell de regletes d'esquerra i cuidar els peus per xapar la 4ª i a partir d'allà, sortida agònica amb molt de compte per l'esquerra fins agafar un esperonet per acabar flanquejant a dreta fins la R.

Després, ha arribat el moment de la veritat! El llançament ha sortit molt controlat així com la superació del sostret. Cal dir que pràcticament he ignorat la 2ª xapa: l'he xapat quan la tenia a sota els genolls i gairebé del mateix lloc he xapat la 3ª. Després ha estat qüestió d'aguantar els moviments de finura fins la cadena. Finalment!!

Després d'embutxacar-me La Seca, ja he tingut la feina feta. Per acabar la sessió, encara ens hem posat al Diedretnotanfacilet (V+), on hem gaudit d'alguns moviments tensos sobre poca presa!

La Rosa, al Diedretnotanfacilet.

I ben contents, cap a casa!
 

2 comentaris:

Jortx ha dit...

Definitivament ja t'has tornat un tatxaire! Quins temps aquells que anàvem a fer vies llargues.... =P

Petrus ha dit...

Com ens hem de veure... Tibant i tibant per apuntar-nos un totxo!

I a veure si rememorem aviat aquells temps de vies llargues! Però amb la teva agenda, ho veig cru!