dimarts, 23 de juliol del 2019

Casanova


Avui hem anat a Casanova amb en Josep. Aproximem pel camí de dalt, com a la primera visita que hi vaig fer. Un cop a peu de vies, decidim començar per coses factibles, no sigui que fracassem com l'altre dia a la Gravera...

Així, ens posem a Això Com Es Posa (V+), que és d'anar fent, mirant algun passet. Després, a la veïna de l'esquerra, més llarga, Pels Nens (V+).



A Això Com Es Posa, a dalt, i Pels Nens, a baix.

D'aquí passem a les coses més serioses. En Josep munta la Tanguitis (6c+). Tot i que em comenta que és factible, penso que no té sentit posar-m'hi sense haver-la tastat, així que li faig un tast en top-rope. Surt a la primera i queda apuntada per una altra visita! L'entrada és comuna amb les vies que ja havia fet. Després es desvia cap a la dreta a buscar un díedre, on hi ha passets fins però es va fent. En un punt hi ha un alejillo: s'ha d'anar a buscar un canto d'esquerres i d'aquí pillar una xorrera sikada amb la dreta i anar a agafar-la a la part de dalt amb l'esquerra i d'aquí xapar. Després convé anar a la dreta. Després cap a l'esquerra, marcadament, per sobre del desplom. Des de la xapa fins la R hi torna a haver un alejillo: cal pillar una aresteta amb l'esquerra i anar pujant. Des de l'aresteta es xapa la R, però suposo que amb les dents apretades!

A Tanguitis. Aviat tocarà creuar a l'esquerra.

A Tanguitis. Entre la xapa que em ve i la següent hi ha la xorrera sikada.

Després ens posem a la Campana de Gauss (6b+), que ja havia fet en top-rope un altre dia. Avui l'he fet des de baix i ha sortit! A la zona del diedre he anat trobant la forma d'anar pujant sense patir tant com l'altre dia. La resta, anar fent, i una entrada a la reunió apretadeta. Embutxacada!



Avui m'he embutxacat La Campana de Gauss.

A continuació fem un tast en top-rope a Noctrópolis per la variant d'entrada (6c). Els passos acaben sortint tots, com l'altre dia, però encadenar-la ho veig molt lluny, més que no pas Tanguitis.

A Noctrópolis.

I amb 5 pegues fets ens donem per satisfets i anem enfilant el camí de tornada, aquesta vegada per baix. Diria que ho prefereixo.