dilluns, 6 de juny de 2022

Carboneres de nou

Després d'uns dies de compromisos, avui em volia treure el cuquet. Total, hem anat amb el Joan, que no ha escalat mai, i la Rosa. Destí, altre cop Carboneres, que s'hi estarà bé, en teoria. De fet, fins i tot hem passat fresca!

Hem començat fent les fàcils del sector, President Evil (IV) i Chaser (IV). Les dues han sortit prou bé a tothom.Els companys, a les vies senzilles.

A continuació, hem anat a Toc de Gràcia (6a). Començament que es deixa fer, bloquero però, un tram d'anar fent, amb alejes importants, i una superació de sostre d'allò més estranya, que s'ha de fer per l'esquerra, xafant la del costat i tornat de forma molt forçada per xapar el parabolt de sobre el sostre. O hi ha truc, o aquest tram està mal  resolt. Després venen uns metres plaents. La Rosa s'hi posa i acaba fent gairebé tots els passos. El Joan no aconsegueix fer l'entrada, tot i que li fa un parell d'intents. La veritat és que és bloquera...Al 6a s'ha d'apretar força més i només la Rosa se'n surt.

Després hem anat a la dreta de tot, a fer Drak Inerte (6a+). Via guapa, amb un parell d'apretades. La segona és difícil per la gent que no té envergadura, com la Rosa. En Joan fa un tros fins que se'n cansa i se'n va avall.


El final de festa, amb resultats variats.

El sector s'ha anat omplint de gent. Jo pensava que aquí no hi venia ni Déu, però sí! Sembla que també és un bon lloc per dormir-hi els que van amb la furgo...