dijous, 9 de juny del 2022

L'Estany

Aquesta tarda hem anat a l'Estany amb en Pana i l'Ernest. Em feia por no poder tatxar res i, fins i tot, no moure'm enlloc, però ha anat prou bé.

Hem començat amb No t'Apuris Kumbaià (6a). La via té un pas cabró per posar-se a sobre el sostre. Per sort, jo aconsegueixo pujar el peu amb prou eficàcia... Ara bé, després, ve un tram polit d'allò més! S'acaba fent un munt de força per no fer res... Està clar que la gent la fe servir per escalfar! És una via llarga i guapa.




A l'escalfament...

Aprofitem per posar cines a Apura't Friki (6b). Fa temps la vaig fer, en top-rope i amb molts laments, sense encadenar-la ni així. Avui ha sortit! L'Ernest la fa d'una manera, en Josep d'una altra i jo he acabat fent una combinació de les dues. El pas més dur és per entrar a la placa de l'esquerra i anar a buscar una llastra bona. Després hi ha alguna agonia més, però amb alguna indicació dels companys l'he resolt prou bé. Uff, una de bona tatxada!



Tatxant el 6b.

I ara ja només quedava apretar de valent. L'Ernest es posa a Polvorilla (7a). Li deixa al Pana la veïna de l'esquerra muntada: Joc de Folls (7a). El Pana s'hi posa perquè la té apamada de fa uns dies. Malauradament falla al primer intent.

He de decidir-me per una de les dues i opto per fer un top-rope a Joc de Folls (7a). Entrada ben vertical, amb una pujada de peus delicada: mà esquerra en una rebava lateral i remada fins el canto bo de dalt. Després, anar fent fins posar-se dreta sobre la repisa. I aquí comença una bona estona agònica. Nyapes, laterals d'esquerra, un mini-llançament a una nyapa de dretes i diverses preses merdoses que no acabo de recordar bé fins pillar una mena de forats bons per la dreta. Esquerra en pinça oberta al damunt, pujar peus, lateral merdós de dreta, lateral d'esquerra i llançament a un forat raonable. Els passos han sortit tots! Al segon intent, per un moment he pensat que tindria opcions d'encadenar, evidentment en top-rope. Però no, el segon intent no ha estat millor. Em notava cansat, ja.



L'Ernest a Polvorilla...



... i el Josep i jo a Joc de Folls.

El Josep ha encadenat en top-rope al seu segon intent i l'Ernest li ha fet un intent a la seva... que se li resisteix. Tenim deures per un altre dia!

El dia ha estat ben aprofitat... i amb fresqueta al final! Per algun lloc he perdut una polsereta... a veure si la trobo algun dia