dissabte, 31 d’agost del 2024

L'Esquellot

Avui hem tornat a sortir amb la Mar i l'Ilker i avui s'hi ha afegit la Rosa. Ens n'hem anat cap a l'Esquellot. Esperàvem trobar-hi gent i així ha estat, però hem pogut escalar el que volíem.

Hem anat a la part de baix i hem començat per Kharma (IV+) que jo no havia fet. Anar fent, amb el pas d'entrada com a moviment més complicat. Tothom l'ha fet la mar de bé i l'Ilker s'ha atrevit a fer-li un segon pegue de primer! Així es comença!


 
 
 Explicacions prèvies i grimpant a la primera del dia. A baix, l'Ilker, de primer.

A continuació ens hem posat a L'Alba del Girasol (V+), que va per l'esperó de la dreta de l'anterior. Aquí hi ha algun passet més interessant. Bonica de fer!



A L'Alba del Girasol, més exigent ja.

Després ens n'hem anat a la banda dreta i hem fet la B de Bendretta (V). Realment és ben dreta en algun punt! Hem anat fent-la tots sense problemes.



Fent la via ben dreta ;)

Després ens hem posat a la de la dreta de tot, a la Tal Farràs (V+). Aquesta via té un parell de moviments interessants (que vol dir difícils): un al primer ressalt, on t'has de posar bé per no embolicar-te massa i l'altre a la zona que es veu més llisa. Aquí jo he optat per anar a buscar bona presa de mans en diagonal a la dreta, tot i que els peus són molt justos... Aquí l'èxit ja no ha estat tan generalitzat, jejeje... Superat aquest pas, la resta és un festival de canto fins dalt.

 

Feina més intensa a Tal Farràs.

I la darrera del dia ha estat la Toga (V). Bonica de fer, amb un pas més vertical al mig que marca la dificultat de la via. Més senzilla que l'anterior, sens dubte!



A Toga la cosa és més suau...

Hem sortit més tard de l'habitual per facilitar el transport dels barcelonins i hem portat un tupper per dinar que ens hem crospit a l'ombra la mar de bé. Per aquest sector també hem tingut una colleta de gent que s'ha estat barallant amb el 7a de l'Ernest... Algun dia, quan estigui novament al 100% caldrà provar-lo, que és la única via que em falta aquí (excepte el primer IV+`de l'esquerra, que no em tempta especialment).

Bona sortida en bona companyia!


Una visió diferent de l'escalada!