dimecres, 7 de novembre del 2012

Totxo Akino


Sembla que estiguem abonats al sector Mama's and Papa's: avui hi hem tornat, però al sector esquerre, anomentat també Totxo Akino, i avui no hem estat sols!

Hem començat per la banda dreta, amb La Boira (V), Me Cago en la Puta Calavera de Franco (V+) i El Colom de la Rambla (V+). La Boira no té cap misteri i consisteix en anar fent. Algun ressaltillo de tant en tant.

Les altres dues són molt similars, passant una per cada banda de la llastra (quina por!). Les dues tenen el crux a l'arribada a la R, que comparteixen.

A La Boira.

A Me cago... Franco.

 
Al Colom de la Rambla.

Després d'aquestes ens hem posat al díedre (la #7 de la guia), que ja està equipada. Començament de finura sobre regletes en roca gris de l'aigua per arribar a un ressaltillo. Un passet de tibar-li per superar-lo i entrar el díedre. A partir d'aquí, uns quants metros en roca cutre, cutre: jo m'he fotut per barret un bon canto que en Pep havia fet servir. Sort del casc, jeje. Per sort, tenia la xapa a la vora. Després és qüestió d'anar pujant en díedre, empotrant a vegades la part dreta i cercant canto a la placa de l'esquerra. Més amunt, millor. Diria que la via és perfectament prescindible. Suposo que deu estar pels volts del 6b. La part positiva és que les fotos han quedat prou bé :)

A l'inici plaquero de la #7.

Entrant al díedre descompost de la #7.

I avui hem encès el frontal per arribar al cotxe...


1 comentari:

Josep ha dit...

La via 7 que comentas es diu "Mortadela siciliana"