dimarts, 30 d’octubre del 2012

Estrenem horari d'hivern: Mama's and Papa's


Avui hem estrenat l'horari d'hivern i, a sobre, amb un dia força lleig. Però el fanatisme ha pogut més que tot això i ens hem plantat a Collbató. Certament, el dia no acompanya gens i decidim anar a The Mama's and the Papa's per si hem de tornar-nos-en com un altre dia.

Comencem una de les vies del davant, suposo que la #5 de la guia nova (V+) que arriba fins dalt. Així escalfem una mica més... Quan en Pep arriba dalt comenta que cau alguna goteta, i així és: En poca estona està la roca molla. Faig com si res i tiro amunt, anant amb compte per no fer cap relliscada inoportuna. Quan arribo novament a baix comprovo que ha remullat Déu n'hi do!

Això no ens impedeix posar-nos a la Nyam nyam (6b+): aquesta no s'ha mullat encara. En Pep li havia fet algun tast i s'hi posa. Treu els passos difícils però queda pillat en sortir de les dificultats. Reprèn sense dificultats fins la R. Sabent com van els passos, m'hi poso i supero el crux -esbufegant força, però surt! Després ve un terreny suau i novament un resaltillo interessant : tipus "si el de sota ha sortit, no em deixaré fotre aquí" ;) Finalment, sóc a la R! En Pep li ha fet un nou intent i ha engalomat sense més.

Nyam, nyam, mur inicial.
Al ressalt final de nyam, nyam...

Després m'he posat a la Iroquesos (6a) perquè es veia un muret ben guapo. També s'hi ha de tibar i buscar-se la vida, sobretot als volts de la tercera xapa, però surt.  Sortosament, a més, porta una estoneta sense ploure -i ja no ho farà més.

A Iroquesos, crec.

Baixant, poso cintes a la #3 (V+). En Pep s'hi posa perquè passa de la Iroquesos (l'ha fet fa poc) i jo el segueixo. Una via amb passos ben llargs, amb una tibada d'un merlet ben interessant, però sense ser tan exigent com l'anterior.

A la #3.

A continuació fem la Peix de Roca (V+) per poder muntar la Iaia iaia posteriorment. La Peix de Roca és ben interessant i agradable. Nosaltres l'allarguem fins la reunió de dalt per poder posar cintes a la veïna.

En Pep a Peix de Roca.

En Pep ataca la Iaia iaia (6b). La primera xapa queda força amunt, però hi ha bon canto. Després, anar fent fins la fissura horitzontal, on comença el pastís. Des de una bona bústia d'esquerres remada per pillar bon canto amb dreta. Regleta d'esquerra i anar a buscar un forat bo per l'esquerra on cal fer lloc per la dreta. Xapatge relativament còmode i remada per anar a buscar un forat regular d'esquerra. Pujada de peus agafant qualsevol cosa fins aconseguir posar-se sobre un còdol bo a l'esquerra. A partir d'aquí festa i amunt. A en Pep li ha jugat una mala passada la corda enganxada en un merlet que no el deixava pujar. Sabent on anar, l'he engalomada tot i que he acabat infladet i en algun moment he tingut dubtes existencials... però m'he dit amunt i així ha estat.

Encarant el tram dur de Iaia, iaia.

Després d'aquesta (portem 6 vies ben guapes) hem plegat veles. Ha estat una bona collita, tenint en compte les circumstàncies.